Ποιοι Είμαστε

Γειά σου,

'Αν έφτασες εδώ και διαβάζεις αυτές τις γραμμές τότε είσαι σίγουρα περίεργος να διαβάσεις την ιστορία μας....

Λοιπόν, για αρχή να συστηθούμε !!! Είμαστε ο Γιώργος και η Χρύσα.

Το ταξίδι μας ξεκίνησε στα τέλη του 2014 όταν ο Γιώργος ήταν στο μακρυνό Dubai και έκανε άλλη δουλειά αλλά εψαχνε τρόπο να γυρίσει στην Ελλάδα για να είναι κοντά στην αγαπημένη του Χρύσα. Τότε λοιπόν ήρθε η ιδέα να κάνει ένα site με αντρικά ρούχα όπως του άρεσαν , εξού και το όνομα που στα Ελληνικά σημαίνει χειροποίητα ρούχα.
Εδω να μήν ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τον Τάκη ο οποίος είναι και ο νονός του HechoRopa  <3

Στο μακρυνό λοιπόν Dubai και όταν δέν δουλευε ο Γιωργος πειραματιζόταν με την κατασκευή της ιστοσελίδας (μεταξύ μας ο Γιωργος δεν είχε ιδέα απο κατασκευή ιστοσελίδων) και μιλώντας με την Χρύσα στο Skype κατασκευάζανε σιγά σιγά το ονειρό τους. 
Τότε πήρε περίπου ένα μήνα για να έχουμε μια αρχική εικόνα της σελίδας μας.
Ενδιάμεσα είχε αρχίσει και η αναζήτηση των προιόντων, βλέποντας όμως πόσο δύσκολο ειναι η κατασκευή χειροποίητου ρούχου στην Ελλάδα (ας μήν μπούμε σε λεπτομέρειες) τότε με την βοήθεια του Κων/νου - Selected Clothing (τον οποίο θα τον ευχαριστούμε αιώνια ) και βλέπωντας ενα μικρό κενό στην αγορά του αντρικού αξεσουάρ στην Ελλάδα αποφασίσαμε να επικεντρωθουμε εκει !!

Ο καιρός πέρασε και ο Γιώργος αφού πέτυχε τον στόχο του για τον οποίο είχε ξενιτευτεί γύρισε στην αγαπημένη του Χρύσα και με ενα μικρό ποσό που είχε μείνει απο τους κόπους του στο Dubai ξεκίνησε να αγοράζει πρώτες ύλες για την κατασκευή των αρχικων προιόντων.