Πολιτική Επιστροφών

Στην περίπτωση που o πελάτης επιθυμεί να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν,  έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 15 (δεκαπέντε) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης πρέπει να πακετάρει καλά και να στείλει το προιόν με την ΕΛΤΑ κούριερ με ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ !!!

Μετά την αποστολή ο πελάτης πρεπει να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλεφωνο 2610-323459 ή με email στο hechoropa@gmail.com και να μας ενημερωσει για τον κωδικό αποστολής καθώς και για το καινούργιο προιόν που θέλει να παραλάβει

Αφου λάβουμε το προιον και τηρει τους όρους επιστροφής τότε θα αποστείλουμε το καινούργιο προιόν με νέα αποστολή 

Tο κόστος της νέας αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη με 4 ευρώ (εφόσον δέν είναι ελατωμματικό)
Άν η αλλαγή ή επιστροφή γίνετε για προιόν ελαττωματικό ή λαθος αποστολής της εταιρείας μας τα έξοδα επιβαρύνουν εμάς και όχι τον αγοραστή

 Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν.

Ο πελάτης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το www.hechoropa.com υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.