ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας είναι οι εξής:

Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας (ισχύει μονο για αποστολές εντός Ελλάδος) 

 

Με πιστωτική και χρεωστική κάρτα Visa,Mastercard και American Express. Μεταφέρεστε αυτομάτως στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet και πραγματοποιείτε εκεί τη συναλλαγή σας.

 

Με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στο λογαριασμό της τράπεζας μας. Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο HechoRopa@gmail.com ή να μας καλέσετε σε ενα από τα τηλέφωνα επικοινωνίας για να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας. 

 

Τα έξοδα των Εμβασμάτων-Προμηθειών των Τραπεζών (είτε η προμήθεια που κρατάει η κάθε τράπεζα απο τον πελάτη, είτε η προμήθεια που κρατάει η συνεργαζόμενη μας τράπεζα για την μεταφορά των χρημάτων του πελάτη προς εμάς) ή μεταφοράς ή κατάθεσης χρημάτων απο την ιδια ή αλλη τράπεζα πρός τις συνεργαζόμενες Τράπεζές μας, επιβαρύνουν τον αγοραστή και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή των προιόντων.

 

 

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
       ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:   ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
              
       ΙΒΑΝ:             IBAN:  GR03 0172 5190 0055 1908 8190 606

 

  • VIVA WALLET
       ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:   ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
                
       ΙΒΑΝ:             IBAN:  GR57 7010 0000 0005 6605 5218 017